Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Λέξεις με διπλά νοήματα....άγγιγμα,φιλί,έρωτας,αγάπη,μίσος,αναμνήσεις,όνειρα,χρώματα,μοναξιά.....

Ένα άγγιγμα από τον αγαπημένο σου μπορεί να σε πάει στις πύλες του Παραδείσου.....Ένα άγγιγμα από κάποιον που αντιπαθείς,απλά στις πύλες της κόλασης.
Ένα φιλί από κάποιον που είσαι ερωτευμένη μπορεί να σε ταξιδέψει σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα.....Ένα φιλί συμβιβασμού και ενοχών σε κάνει να νιώθεις σκουλήκι.
Ο έρωτας,ο απόλυτος έρωτας σε κάνει να νιώθεις ένας μικρός Θεός, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα.....Ο έρωτας ο άλλος, ο κοινός, μπορεί να κομματιάσει την προσωπικότητά σου.
Η αγάπη η αληθινή, αυτή που νιώθεις ότι χάρη σ'αυτήν γυρίζει ο κόσμος όλος,είναι το παν.....Η αγάπη η αναγκαστική σε σημαδεύει.
Το μίσος για το βιαστή της ζωής σου είναι μια δικαίωση,ενώ το άλλο το μίσος που νιώθεις άδικα γιατί κάποιοι γεννήθηκαν πιο τυχεροί από σένα,σε βουλιάζει στην ανυπαρξία.
Οι αναμνήσεις...οι καλές αξίζουν να υπάρχουν στο άλμπουμ των φωτογραφιών της ψυχής σου,οι κακές ας ξεχαστούν στο χρονοντούλαπο παρακαλώ.

Τα όνειρα,αυτά που κάνουμε και βγαίνουν αληθινά,είναι ο στόχος της ζωής μας....Τα άλλα τα ανεκπλήρωτα,απλά μερικές πληγές ακόμη στο κορμί μας.
Τα χρώματα τα φωτεινά,αυτά που δίνουν φως στη ζωή μας και τα άλλα τα σκούρα,αυτά που μας σκοτεινιάζουν.
Για τη μοναξιά τι να πούμε;αυτή έχει μια έννοια....της μόνης κι έρημης καρδιάς...αυτή η λέξη που είναι μόνη,τσακισμένη σε μια γωνιά και κλαίει....

2 σχόλια:

  1. Αργω μερικες φορες να περασω απο το μπλοκοσπιτο σου αλλα δεν ξεχνω να ερθω για να μαθω νεα σου.Να εισαι παντα καλα και καλο υπολοιπο εβδομαδας!!Πολυ ομορφη η αναρτηση σου με πολλες αληθειες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jk Skroytz μου σε ευχαριστώ πολύ που περνάς....κι εγώ αργώ να μπω είναι η αλήθεια....το κάνω μόνο όταν έχω κάτι να πω....σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή